Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Identiteit van de ondernemer,

Stephanie's Art & Creations, Wilot Stephanie

Dudzeelse Steenweg 76/6 , 8000 Brugge

0497/02.48.55

info@stephanies-art-creations.be 

BTW: BE0748.466.252

Gesloten op woensdag.

Bij plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Afwijkingen van de algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk en schriftelijk overeengekomen zijn met Stephanie's Art & Creations

Stephanie's Art & Creations behoudt zich ten alle recht om de voorwaarden en de inhoud van de website/sociale media te wijzigen en/of aan te vullen.

Borduren en bedrukken eigen materiaal mogelijk, enkel op eigen verantwoordelijkheid.

Prijzen:

De getoonde prijzen, offertes, prijslijsten van de artikelen zijn in euro's ,excl. Verzendingskosten. En kunnen ten aller tijde aangepast worden bij stijgingen bij groothandel.

Bestellen:

Uw order wordt automatisch geplaatst na bestelling via website, telefoon, email en sociale media. Na plaatsen van order is het evident dat de betaling. Betaling gebeurt bij bestelling, dit max 8 dagen na plaatsen van uw bestelling dit kan zijn  via payconic of cash, vooraf via bancontact of overschrijving. Bij het verstrijken van deze termijn zijn we genoodzaakt een forfaitaire kost van 25% aan te rekenen. Indien na een periode van 30 dagen geen afhaling is van de bestelling zijn we genoodzaakt rechtbank van koophandel in te schakelen. Indien de betaling is voldaan word uw bestelling verder verwerkt of geleverd.

Stephanie's Art & Creations maakt ontwerpen naar 'wens' en deze worden altijd digitaal doorgestuurd ter bevestiging en worden dan in productie genomen,

Elk artikel is handwerk en kan iets afwijken van de digitale versie.

Handwerk vraagt tijd en precizie ,na definitieve goedkeuring van het ontwerp, zal het gemaakt worden, houd rekening met max 2 weken, al naargelang de hoeveelheid. Hetzij anders afgesproken. Afhankelijk van voorraad kan de verwerking sneller klaar zijn. Contacteer ons gerust.

Indien een artikel niet meer voorradig is, of dat de levertijd afwijkt vanuit de groothandel wordt u hier zo snel mogelijk van op de hoogte gebracht.

Spoedbestellingen kunnen ook op persoonlijke navraag.

Betalingen en Levertijd:

Het te betalen bedrag betreft het volledige aankoopbedrag en de evt verzendkosten.

De prijzen zijn onder voorbehoud van fouten.

Alle artikelen dienen binnen de 7 werkdagen opgehaald te worden, na seintje dat ze klaar zijn. Of langer indien levering van toepassing is.

Na plaatsen van order is het evident dat de betaling. Betaling gebeurt bij bestelling, dit max 8 dagen na plaatsen van uw bestelling dit kan zijn  via payconic of cash, vooraf via bancontact of overschrijving. Bij het verstrijken van deze termijn zijn we genoodzaakt een forfaitaire kost van 25% aan te rekenen. Indien na een periode van 30 dagen geen afhaling is van de bestelling zijn we genoodzaakt rechtbank van koophandel in te schakelen. Indien de betaling is voldaan word uw bestelling verder verwerkt of geleverd.

Bij grote bestellingen wordt er een voorschot gevraagd. Rest betaling bij afhaling.

Verzendingen/Ophalen/Leveren:

Alle verzendingen gebeuren via B-post.

Uw bestelling zal in perfecte staat afgeleverd worden aan B-post, verzendingen zijn te allen tijde voor risico van de verkoper. Stephanie's Art & Creations is niet aansprakelijk voor vertraging van levertijd door B-post of voor eventuele beschadigingen of verloren geraken van uw zending.

Ophalen kan altijd na afspraak in Brugge of Hertsberge 

Levering mogelijk mits betaling vervoersonkost.

Extra/Veiligheid:

Alle producten zijn met zorg afgewerkt

Stephanie's Art & Creations is niet verantwoordelijk voor:

* verkeerd gebruik, wassen, strijken, drogen

* temperaturen die de producten/belettering ten nadele zijn

* slijtage

* zet en spelfouten doorgegeven van klant(na de digitale ontwerpcontrole)

* producten voor kinderen/baby's : controleer tijdig of er iets loszit, slijtage vertoont.

Dank u wel

Team Stephanie's Art & Creations