Info & contact

Verhaal van Stephanie's Art & Creations

Ik ben Stephanie, mama van 2 meisjes Amber & Nora.

Wat ooit begon als een hobby is uitgegroeid tot grote liefde voor alles wat te maken heeft met personalisatie, art & fotografie.

Ik begon ooit met geschenkjes te maken voor allerhande familiegelegenheden, dit groeide uit tot de mooie personalisatie artikelen die ik jullie nu aanbied. Ook zoeken naar nieuwigheden en de juiste artikelen ligt me nauw.

Door de liefde leerde ik de passie voor urbex kennen. Ik was al altijd gebeten door het verleden, Oude meubels, leefstijl, boudoir,...

Ook de fotografie kwam hieraan te pas en stilaan werd ik ook door deze passie gegrepen. Niet alleen het maken van foto's maar vooral het bewerken ervan. Dit is ook van toepassing in onze gepersonaliseerde artikelen. Met veel geduld en liefde steek ik mijn hart in het bewerken van elke foto tot een prachtig plaatje.

Mijn creatieve ikke zit niet stil en er zijn momenten dat deze ook mijn liefde voor kunst heeft, vooral te maken met skulls, gothic, boudoir en andere. Daarom kunnen we jullie ook een heel leuk gamma aanbieden van eigen gemaakt art artikelen.

Zo ontstond Stephanie's Art & Creations tot het mooie pakket dit wij u vandaag kunnen aanbieden.

 

 

Bij ons kan u terecht  voor alle gepersonaliseerde geschenken zoals: Doopsuiker, attenties, Moeder-&Vaderdag, Kerst, Juf & meester, geborduurde/bedrukte items, fotodruk, urbexfotografie, skull art,...

Vind u niet wat u zoekt, geen nood, contacteer ons zeker voor verdere hulp of

kom eens langs (op afspraak ).

We staan u zeer graag bij met allerlei creatieve ideeën.

Bestellen kan via mail, bericht, telefoon & webshop.

Afhalen kan in Brugge of Hertsberge (op afspraak )

Verzending is mogelijk, hiervoor werken wij met Bpost (5.7€)

Ook voor borduren of bedrukken van eigen materiaal kunt u bij ons terecht.

Prijzen hiervoor zijn op aanvraag. 

Vrijstelling BTW

Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregel van belasting. BTW niet toepasselijk